13.9 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Tânăr de 19 ani reţinut pentru că a spart mai multe standuri dintr-un depozit din Botoşani

ancheta DNA la IPJ Botosani (3)

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ” furt” într-un dosar penal ca urmare a unei sesizări din data de 21.07.2015, privind sustragerea mai multor bunuri dintr-un depozit de pe raza municipiului, față de un tânăr de 19 ani.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, polițiștii l-au identificat pe  P.M. de 19 ani, din mun. Botoșani, ca fiind principalul bănuit de comiterea faptei reclamate.

În fapt, s-a reținut că în data de 21.07.2015, ora 04:40, acesta ar fi sustras bunuri din standurile mai multor societăți, amplasate într-un depozit din municipiul Botoșani.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea unei infracţiuni de „furt calificat”si trei infracţiuni de „tentativă la furt calificat”, iar polițiștii au dispus față de tânăr măsura reținerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 22.07.a.c.  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA