5.5 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Tânăr de 18 ani cercetat penal după ce a fost prins cu o armă în mașină

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au oprit în trafic, pe Drumul Județean DJ 296, în localitatea Nicșeni, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, în interiorul autoturismului, a fost identificată  o armă neletală cu destinația ”tir sportiv”, supusă autorizării, care nu figura ca fiind înregistrată și pentru care acesta nu deținea documente de proveniență.

Atât arma cât și 500 de proiectile au fost indisponibilizate de polițiști în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA