3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Tâmpiţi pe străzile municipiului Botoşani. Au lovit mai multe maşini, au rupt oglinzile şi au smuls capacele de la roţi

News Marţi seară, la ora 23.30, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe strada Bucovina din municipiul Botoşani, a observat, la intersenţia cu strada Mihail Kogălniceanu, doi tineri care loveau în oglinzile retrovizoare ale autoturismelor parcate lângă biserica ,,Trei Ierarhi”, pe sensul de mers către strada Primăverii.

Unul dintre cei doi avea în mână o oglindă retrovizoare, dar neobservând prezenţa jandarmilor, s-a aplecat şi a smuls capacele de la unul dintre autoturisme.

În momentul în care jandarmii au intervenit , tânărul care ţinea oglinda retrovizoare în mână a abandonat-o pe trotuar şi a luat-o la fugă, dar a fost prins în scurt timp şi imobilizat.

H.P., în vârstă de 20 de ani şi R.R.O., de 18 ani, ambii din Botoşani, au declarat că au petrecut seara la un bar, de unde au plecat, cu gândul de a lua un taxi din staţia de pe strada Primăverii, de la intersecţia cu Bulevardul George Enescu. Pe fondul  consumului de băuturi alcoolice şi din dorinţa de ,,a se distra”, au început să lovească cu pumnii oglinzile retrovizoare. O oglindă lovită a căzut cu tot cu suport, aşa că unul dintre ei a luat-o, iar apoi a smuls capacele de la roţi.

Jandarmii au luat legătura cu proprietarii autoturismelor, pe care i-au anunţat despre pagubele produse de cei doi tineri teribilişti.

Dosarul cu actele de sesizare întocmite sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, pentru soluţionare.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA