0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Tâlhari reţinuţi la Bucecea. Astăzi vor afla dacă ajung în arest

masina politie noaptea

La data de 27.01.2015, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Botoşani au  dispus măsura reținerii pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani faţă de L. D. de 17 ani şi N.C. de 23 ani, ambii din orașul Bucecea, judeţul Botoşani, în sarcina cărora s-a reţinut săvârşirea, la data de 18.12.2014, a unei infracţiuni de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 17/18.12.2014, în timp ce se aflau în municipiul Botoşani, cei doi i-ar fi sustras un telefon mobil ( întrebuinţând acte de violenţă), unui tânăr de 19 ani.

Mai mult, investigaţiile desfăşurate au stabilit că, în seara de 17.12.2014, chiar suspecţii i-ar fi solicitat persoanei vătămate să se întâlnească în municipiul Botoşani, arătându-se interesaţi de cumpărarea telefonului sustras, după ce tânărul de 19 ani ar fi aplicat pentru comercializarea aparatului respectiv, prin intermediul unor site-uri de specialitate.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Astăzi, poliţiştii vor formula pe numele celor doi propunere de arestare preventivă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA