1.2 C
Botoșani
joi, 22 februarie 2024

Sute de taximetrişti la intrarea în municipiul Botoşani. VEZI motivul FOTO VIDEO

taximetrist inmormantare (9)

Peste 100 de taximetrişti s-a adunat în această seară la intrarea în municipiul Botoşani, dinspre Suceava. Aceştia au venit să-l aştepte pe un fost coleg de-al  lor care a decedat săptămâna trecută într-un accident rutier în judeţul Mureş.

Adrian Turcoman (28 ani) a fost taximetrist timp de mai mulţi ani. Ultima dată a lucrat pe un Volkswagen care în această seară a fost parcat în faţa bisericii unde a fost depus trupul neînsufleţit al taximetristului. Adrian Turcoman urma să se angajeze la firma de transport Faby Trans iar săptămâna trecută a plecat într-o cursă, ca pasager într-un microbuz.

În judeţul Mureş, microbuzul s-a izbit violent de un TIR ia în urma impactului o tânără a decedat iar alte cinci persoane, printre care şi Adrian, au suferit leziuni. La aproape o săptămână de la producerea accidentului, Adrian Turcoman a decedat iar în această seară, trupul neînsufleţit a fost adus în Botoşani. Peste 100 de colegi l-au aşteptat la intrarea în municipiu după care au mers în coloană până la biserică.

taximetrist inmormantare (9) taximetrist inmormantare (1) taximetrist inmormantare (2) taximetrist inmormantare (3) taximetrist inmormantare (4) taximetrist inmormantare (5) taximetrist inmormantare (6) taximetrist inmormantare (7) taximetrist inmormantare (8) taximetrist inmormantare (10) taximetrist inmormantare (11) taximetrist inmormantare (12)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA