26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Sute de oameni şi zeci de ambulanţe la înmormântarea lui Nea Costică, şoferul ucis în groaznicul accident de joi FOTO – VIDEO

inmormantare sofer ambulanta (3)

Sute de oameni au venit să-l conducă pe ultimul drum, pe Constantin Brânzilă, şoferul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care a fost ucis într-un accident rutier. Aproape tot personalul SJA Botoşani, plus colegi din Iaşi, au venit la înmormânatare.

Puţin după ora 12.00, aproape toate ambulanţele au fost scoase din curtea SJA şi s-au îndeptat către biserica unde era depus trupul neînsufleţit al lui Constantin Brânzilă. Ambulanţele au venit în coloană şi cu sirenele în funcţiune, acesta fiind şi un semnal transmis şoferilor.

Foştii colegi ai lui Constantin Brânzilă au avut şi un mesaj pe care era scris:

mesaj ambulanta

Constantin Brânzilă, nea Costică, cum îi spuneau colegii, avea 57 de ani. Joi seară a plecat către Iaşi pentru a transporat un copil dializat. În ambulanţă se mai afla o asistentă şi mama copilului. În intersecţia bulevardului Mihai Eminescu cu strada Petru Rareş, un şofer inconştient care conducea un TIR, nu a acordat prioritate ambulanţei iar impactul a fost unul foarte puternic. Ambulanţa a devenit un moman de fier vechi, şoferul a murit la scurt timp după accident iar asistenţa a suferit leziuni foarte grave.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA