Sute de botoşăneni au venit la mall să-şi caute un loc de muncă. VEZI câţi botoşăneni au fost angajaţi FOTO

0
573

bursa locurilor de munca la mall (4)

Disperare pe piata muncii din Botosani.Peste 760 de de oameni s-au ingramadit inca de la primele ore ale diminetii la Bursa locurilor de munca, in speranta ca isi vor gasi un serviciu.

Din sutele de someri care cauta cu disperare sa munceasca, doar 25 au fost angajati pe loc si 236  au fost selectati pentru a participa la probele de lucru de la sediul firmelor.

Au fost angajati 11 mecanici agricoli, cinci soferi, cinci muncitori necalificati in constructii, un asfaltator, un contabil si un manipulant marfuri.

La eveniment au participat 47 de agenti economici care au pus la dispozitie peste 400 de locuri de munca in domenii precum:constructii, confectii, agricultura, morarit si panificatie, comert , asigurari , tamplarie, fabricarea mobilei,  servicii si alimentatie.

Bursa a fost organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca si s-a desfasurat la etajul patru de la Uvertura Mall.

bursa locurilor de munca la mall (17) bursa locurilor de munca la mall (15) bursa locurilor de munca la mall (12) bursa locurilor de munca la mall (11) bursa locurilor de munca la mall (9) bursa locurilor de munca la mall (7) bursa locurilor de munca la mall (3) bursa locurilor de munca la mall (1)