0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

SURPRIZĂ URIAŞĂ la AJF Botoşani. Mihai Calistru rămâne în staff-ul de conducere şi va fi omul din umbră

ajfalegeri (5)

După 24 de ani în fruntea Asociaţiei Judeţene de Fotbal  Botoşani, Mihai Calistru a fost nevoit să renununţe la funcţia de preşedinte. Are peste 70 de ani şi regulamentul Federaţia Română de Fotbal nu îi mai permite să conducă AJF Botoşani.

Cu toate acestea, Mihai Calistru nu va pleca din conducerea AJF Botoşani şi nici nu va fi preşedinte de onoare, aşa cum se vehicula. El va avea o funcţie de execuţie. Bogdan Zanfirescu, noul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal a anunţat că Mihai Calistru va fi noul secretar executiv al AJF. În aceste condiţii, nu se poate vorbi de o schimbare la AJF Botoşani ci mai degrabă de un pas înapoi făcut de fostul preşedinte care nu mai îndeplinea vârsta pentru a conduce Asociaţia Judeţeană de Fotbal.

Interesant este că în ultimii ani, funcţia de secretar executiv al AJF Botoşani nu a fost ocupată de nimeni. „De vreo şase ani, de când a plecat Ochişor, funcţia de secretar executiv nu a fost ocupată de nimeni. Secretarul executiv este al doilea om în AJF. Este o funcţie mai importantă decât cea de vicepreşedinte”, ne-a spus unul dintre conducătorii de club din Liga a IV-a.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA