2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

SUPER OFERTE pentru meciurile cu Rapid şi CFR Cluj. VEZI cât va costa un bilet, la peluză, la meciul FC Botoşani – Steaua

spectatoricfr2

Conducerea clubului FC Botoşani a decis să pună în vânzare pachete de bilete pentru meciurile cu Rapid, CFR Cluj şi Steaua. În acelaşi timp, suporterii care nu vor să-şi  cumpere aceste pachete, îşi pot achiziţiona bilete pentru fiecare dintre aceste partide.

În urmă cu aproape o săptămână, oficialii FC Botoşani au anunţat că au scos la vânzare două pachete de bilete. Primul include meciurle cu Rapid şi Steaua iar al doilea partidele cu CFR Cluj şi Steaua. Aceste pachete sunt doar pentru cele 2200 de locuri de la tribune.

„Am decis să punem în vânzare pachetele VIP pentru cele mai bune locuri din stadion. Este vorba de 2200 de locuri de la Tribuna I şi Tribuna a II-a. Aceste pachete pot fi achiziţionate pentru suma de 100 de lei. La meciul cu Steaua nu se vor vinde separat bilete la cele două tribune. Am decis să punem în vânzare pachete de bilete astfel încât cele mai bune locuri din stadion să fie ocupate de botoşăneni”, a precizat Alexandru Chirilă, directorul executiv al FC Botoşani.

În acelaşi timp, suporterii echipei FC Botoşani care nu doresc să-şi cumpere acele pachete dar vor să vadă meciurile cu Rapid şi CFR Cluj, pot achiziţiona bilete. Un bilet la tribuna I sau a II-a, la meciurile cu Rapid şi CFR Cluj va costa 30 de lei.

Ofertă la peluze

Oficialii FC Botoşani au decis să micşoreze preţul biletelor la peluze pentru partidele cu Rapid şi CFR Cluj. Astfel, un bilet va costa între 5 şi 20 de lei.

„Pentru meciurile cu Rapid şi CFR Cluj, am regândit strategia biletelor la peluze. Vom recompartimenta peluzele. În funcţie de vizibilitate, preţurile vor fi între 5 şi 20 de lei. Încercăm astfel să satisfacem puterea de cumpărare a tuturor botoşănenilor. Aceste bilete vor fi puse în vânzare cu două zile înaintea meciului”, a declarat Alexandru Chirilă care a mai adăugat: „La meciul cu Steaua, un bilet la peluză va costa 50 de lei. Acolo nu vin susţinătorii echipei locale ci vin susţinătorii echipei Steaua”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA