27.1 C
Botoșani
sâmbătă, 2 iulie 2022

Sunt şi oameni în fotbalul românesc care nu îl pun la zid pe Daum. C. Enache: “Mi-a lăsat o impresie foarte plăcută, uman, profesional. Nu putem pune o ştampilă…”

cristoph daum

Cristoph Daum a fost pus la zid de majoritatea oamenilor din fotbalul românesc, după ratarea calificării la Campionatul Mondial. Neamţul este considerat principalul vinovat pentru acest eşec şi nu puţini au fost cei care i-au cerut demisia.

În acelaşi timp, sunt şi oameni din fotbalul românesc care consideră că Daum nu este singurul vinovat pentru acest eşec şi că problemele sunt multe.

“Eu declar în continuare că România are talente. Avem tineri de perspectivă, jucători cu har şi cu potenţial. Am discutat de câteva ori cu domnul Daum şi mi-a lăsat o impresie foarte plăcută, uman, profesional. Dar …lucrurile nu s-au aşezat aşa cum am vrut cu toţii. Pentru mine, primul reper este calitatea umană. Eu am fost fotbalist 15 ani, om o să fiu toată viaţa. Nu putem pune o ştampilă pe un om pentru o alegere de orice fel. Au fost şi naţionale mult mai bine cotate care au ratat calificarea. Să ne amintim de Olanda în campania trecută. Ne uităm la televizor dar nici nu am făcut mare lucru ca să îl vedem live (Campionatul Mondial de fotbal din 2018). Să ne uităm la infrastructură, la educaţie…”, a spus Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani.

Foto: Prosport.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA