25.4 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

Şumudică a început RĂZBOIUL: “Este singura echipă căreia i se permite să se ridice vreo patru-cinci de pe bancă să protesteze. Dacă Botoșaniul merită să câștige să o facă pe teren”

sumudica conferinta

Marius Şumudică, antrenorul principal al formaţiei Astra Giurgiu a declanşat războiul psihologic înaintea meciului cu FC Botoşani, programat luni de la 20.30, pe stadionul Municipal. În această dimineaţă, antrenorul giurgiuvenilor a avut o reacţie în stilul caracteristic.

Deocamdată lucrurile s-au liniștit, suntem conectați la ceea ce înseamnă următoarele meciuri, la lupta care ne va aștepta la Botoșani. E un teren unde se pune mare presiune pe adversari. Vreau să fim lăsați să jucăm fotbal. Cred că acolo este singura echipă căreia i se permite să se ridice vreo patru-cinci de pe bancă să protesteze. Vreau să fac un apel, dacă Botoșaniul merită să câștige să o facă pe teren. Eu simt echipa foarte bine, mi-am cerut scuze în fața lor față de ultima perioadă pe care am petrecut-o împreună. Nu mi-a fost ușor să fiu două luni suspendat și să reintru în circuit, să iau o echipă care nu prea a avut rezultate. Sper să fi trecut peste perioada tulbure și să ne revenim. Astra nu merită locul pe care se află„, a declarat Şumudică la Digi Sport Matinal.

Şi la precedentul joc de pe Municipal, Şumudică a avut un comportament prin care i-a provocat în permanenţă pe suporterii de la tribuna I.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA