10.2 C
Botoșani
luni, 20 martie 2023

Sucevean cercetat la Botoşani pentru că a condus un autoturism radiat din circulaţie şi pentru că nu a oprit la semnalele poliţiştilor

politist rutiera 7mai

La data de 27.02.2016, în jurul orei 23.30, a fost identificat, oprit pe mijlocul drumului, pe DN 29, în localitatea Răchiți, un autoturism cu numere de înmatriculare eliberate de autorităţile germane. Autoturismul era orientat pe direcţia municipiului Botoșani.

Totodată, în cauză existau informaţii că autoturismul ar fi circulat pe raza oraşului Săveni, iar şoferul acestuia nu ar fi oprit la semnalul unui echipaj de poliţie.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui R.L. de 24 de ani, din judeţul  Suceava. Acesta a declarat că tocmai cumpărase autoturismul de la o persoană din localitatea Săveni şi că nu deţine documentele autovehiculului, întrucât nu i-au fost predate de către vânzător.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că autovehiculul era radiat din circulație de către autoritățile germane, din data de 05.02.2015.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

De asemenea, faţă de conducătorul auto a fost dispusă măsura complementară a  reţinerii permisului de conducere.          

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA