-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

O firmă privată se va ocupa de distribuția apei pe bază de cartelă, independent de SC Nova ApaServ

novaapaserv sediu920

Executivul Consiliului Județean Botoșani a răspuns acuzațiilor fostului președinte al CJ, Mihai Țâbuleac cu privire la introducerea sistemului de distribuție a apei la consumatori pe bază de cartelă.

Țurcanu a precizat că o firmă privată se va ocupa de acest proiect, în sensul în care va avea contract direct cu cetățenii, independent de SC Nova ApaServ. Prin acest tip de contorizare se vor elimina pierderile de pe scara blocului, iar cetățeanul va plăti cât consumă, și nu, cum s-a întâmplat pe vremea fostei conduceri, când facturile erau încărcate cu metri cubi de apă, punând pierderile de pe scară pe spatele proprietarilor.

”Reamintim domnului fost președinte, Mihai Țâbuleac, că întârzierile pe programul de investiții pe fonduri europene se datorează strict dumnealui, corelarea acestora cu lucrările de dezvoltare urbană cu anumite primării din județ era în atribuțiile dumnealui, în momentul în care a semnat contractul de investiție. În acest moment, Executivul Consiliul Județean face eforturi susținute pentru a îndrepta ceea ce fostul președinte nu a fost în stare să rezolve la timpul oportun”, se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanții CJ.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

82 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA