2.2 C
Botoșani
marți, 28 noiembrie 2023

Știința Bajura a câștigat a VI-a ediție a Cupei Dărăbăneni la fotbal FOTO

Ediția din acest an a Cupei Darabaneni.ro a reprezentat un galop de sănătate pentru Știința Bajura, echipa cu cei mai valoroși jucători. Am asistat la goluri spectaculoase, magia driblingurilor și fairplay-ul participanților. Poate cel mai emoționant moment al festivității de premiere a fost decernarea Premiului Fair Play ”Gelu Sîsîiac”.

În ultima zi a Cupei Darabaneni.ro, Petrișorii lui Fernando Hrimiuc s-au impus cu 8-5 în fața echipei Asy Team, primii ocupând cea de-a treia treaptă a podiumului competiției. Chiar dacă a deschis scorul și a condus cu 2-1 Știința Bajura, FC Giovani Ragazzi a cedat în final cu 5-16. În ultima partidă a competiției, Asy Team s-a impus în fața lui Vlad Țîmpău & Co, într-un meci foarte spectaculos, cu 9-5, și s-a ales cu locul IV.

Câțiva picuri de ploaie ne-au dat emoții, dar norii negri care s-au adunat deasupra terenului sintetic de la Liceul ”Dimitrie Cantemir” s-au risipit foarte repede. Dar când în organizarea acestei competiții îi ai pe profesorii Mihai Rusu și Ovidiu Ștefănucă, nu mai ai nici o emoție. Aplauzele s-au ridicat până la cer în momentul în care avocatul Petrică Hrimiuc le-a înmânat fraților Grădinariu Trofeul Fair Play ”Gelu Sîsîiac”, Denis, Florin și Rareș primind placheta cu chipul fostului șef al SVSU Darabani, 100 lei și o minge de fotbal.

Locul I Știința Bajura 1000 lei, înmânat de Alin Gîrbaci, viceprimarul orașului Darabani.

Locul II Eterna Speranță 700 lei, înmânat de consilierul local Dan Tîrniceru-Ifrim.

Locul III Petrișorii 500 lei, premiu înmânat de Dan Dănilă, consilier local, și cel datorită căruia Sănătatea Darabani evoluează în Liga a 3-a.

Citește mai mult pe Dărăbăneni.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA