-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Stelian Cucu: “Sincer ne-ar mulţimi şi un egal la Iaşi”

fc botosani - steaua 0-1 cucu (16)

După evoluţiile foarte slabe din ultima perioadă, jucătorii echipei FC Botoşani consideră că un punct la Iaşi ar fi foarte bun. Mijlocaşii Gabriel Vaşvari şi Stelian Cucu susţin că meciul de la Iaşi va fi unul foarte dificil şi recunosc că formaţia din Copou este favorită.

„Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă având în vedere faptul că vom întâlni una dintre cele mai omogene echipe din campionat. Iaşiul e o echipă care se apără foarte bine şi care primeşte foarte greu gol. În plus, joacă foarte bine faza de contraatac şi sunt periculoşi la fazele fixe şi de aceea trebuie să avem mare grijă. Vom avea o partidă dificilă dar suntem încrezători că vom reuşi să ne atingem obiectivul. Noi ne-am dori să venim de la Iaşi cu toate cele trei puncte puse în joc. În tur la 1-0 am marcat eu, dar acum e prea puţin important cine va marca. Important este să nu venim cu mâna goală de acolo”, a declarat Gabriel Vaşvari.

„Ne aşteaptă un meci dificil însă noi trebuie să intrăm pe teren încrezători că vom putea scoate punct sau puncte. Se resimte presiunea locului pe care îl ocupăm în clasament. Lipsa rezultatelor îşi spune cuvântul şi poate de aceea şi lipsa concentrării în anumite faze de joc au dus la aceste greşeli. Sincer ne-ar mulţimi şi un egal la Iaşi dar noi ne dorim victoria pentru că nu avem niciuna în acest campionat. Eu m-aş minţi singur dacă aş spune că sunt mulţumit de mine. Încerc să dau cât mai mult. E limpede că sunt într-un regres şi nu ştiu de ce. Mă voi antrena şi sper să revin la forma la care am fost pentru că de asta m-a adus FC Botoşani aici”, a declarat Stelian Cucu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA