0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

ȘTEFĂNEȘTI. Florin Buțura: “Am mai multe proiecte depuse la CNI. Canalizare, drumuri, baza sportivă, cinematograf, parc, cămin cultural…”

Primăria orașului Ștefănești are mai multe proiecte care urmează să fie implementate în următorii ani. Două dintre acestea au finanțarea asigurată iar anul viitor încep lucrările.  

Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești, spune că la ora actuală sunt mai multe proiecte depuse la Compania Națională de Investiții, cel mai mare fiind realizarea sistemului de canalizare, un proiect în valoare de 3 milioane de euro.

“Am mai multe proiecte depuse la CNI. Baza sportivă, parcul, cinematograful, căminul cultural de la Bobulești. Am și un proiect pentru modernizarea drumurilor. De asemenea, am depus un proiect pentru 35 de kilometri de canalizare, un proiect în valoare de 3 milioane de euro. Două sunt aprobate. Este vorba de cinematograful și căminul cultural de la Bobulești. Nu va fi doar un cinematograf ci o clădire multifuncțională pentru mai multe activități, o casă de cultură. În 2022 vor începe lucrările la ambele obiective”, a spus Florin Buțura.

În plus, autoritățile locale se orientează și către alte surse de finanțare.

“Am depus un proiect și încerc să fac o central fotovoltaică, cu fonduri norvegiene. Este un proiect de aproape un milion de euro. Încercăm prin acest proiect să asigurăm partea de iluminat public și consumul primăriei, școlilor”, a adăugat Florin Buțura.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA