20.6 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Steaua – FC Botoşani. Gabriel Vaşvari: “Putem surprinde Steaua prin forţa grupului”

vasvari

Mijlocaşul echipei FC Botoşani este optimist înainteameciului cu Steaua. El consideră că prin forţa grupului, FC Botoşani poate obţine un rezultat pozitiv în partida programată duminică, de la ora 21.00, pe Naţional Atena.

„Putem surprinde Steaua prin forţa grupului.Noi suntem o echipă muncitoare şi sper ca la acest meci să fim la fel de agresivi cum am fost la meciul cu Pandurii. Dacă vom fi aşa, cu siguranţă vom reuşi să obţinem un rezultat pozitiv. Nu cred că putem vorbi de emoţii, chiar dacă va fi primul meci pe care îl vom juca pe Naţional Arena. Am mai jucat împotriva Stelei şi nu se pune problema de aşa ceva. E bine dacă ei se consideră câştigători dinainte”, a declarat Gabriel Vaşvari.

Fotbalistul botoşănean are şansa de a deveni golgheterul echipei pregătite de Leo Grozavu dacă va reuşi să marcheze în ultimele două partide. El spune că nu îl interesează să fie golgheter dar vrea să marcheze în meciul cu Steaua.

“Nu mă interesează titlul de golgeter. Să iasă Attila Hadnagy sau Paul Batin. Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine şi atât. Un gol marcat de mine împotriva Stelei ar însemna foarte multîn contextul în care şi echipa ar obţine un rezultat pozitiv.

La început de retur am spus că Steaua nu are cum să piardă titlul şi nu mă aşteptam ca ASA să recupereze atât de multe puncte, şi nici ca ei să fie cei care se bat cu Steaua. Mă aşteptam la Astra să pună probleme la titlu Stelei, însă iată că ASA a avut un retur foarte bun şi cred că merită să fie acolo”, a mai afirmat Vaşvari.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA