22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Steaua – FC Botoşani. Fostul stelist Marius Croitoru: “Nu trebuie să joci din răzbunare sau de a arăta că ai fost nedreptăţit”

croitoru marius

Marius Croitoru a fost timp de doi ani jucătorul formaţiei Steaua Bucureşti dar nu s-a despărţit în condiţii foarte bun de cea mai titrată echipă din România. Acum are şansa de a face un meci mare şi de a trimite titlul de campioană a României la Tg. Mureş.

Fotbalistul botoşănean susţine că pentru el nu este un meci special şi că îl va trata ca pe oricare meci de campionat în care obiectivul este obţinerea celor trei puncte.

“Nu este un meci special. Dacă am jucat la Steaua, cu ani în urmă, nu înseamnă că este un meci special. Este un meci un meci ca oricare altul în care sunt puse în joc trei puncte. Ne dorim să facem un joc un joc bun şi să scoatem rezultatul dorit. Jucăm pentru noi şi numai pentru noi. Tot ce am realizat, am realizat doar prin muncă. Suntem pe acest loc onorabil datorită muncii şi eforturilor pe care le-am făcut zi de zi la antrenamente. Nu este uşor ca o echipă cu jucători care nu spuneau mare lucru acum doi-trei ani, să creezi o echipă care să se bată cu şanse reale la Europa League. Avem două obiective la nivel de vestiar: clasarea pe locul şase şi a juca în cupele europene”, a spus Marius Croitoru.

Mijlocaşul în vîrstă de 34 de ani nu a uitat perioada petrecută la Steaua şi modul cum s-au purtat cu el oficialii clubului bucureştean. Cu toate acestea, el spune că nu are o dorinţă de răzbunare.

“Am avut de suferit ulterior. De la 28 de ani şi până am ajuns la Botoşani să joc din nou în Liga I, sunt cinci ani de zile pe care i-am pierdut. Am risipit acei ani de maturitate fotbalistică. Am avut de suferit pentru că am ales cu sufletul. Din păcate, ce a urmat nu a mai depins de mine. Nu trebuie să joci din răzbunare sau de a arăta că ai fost nedreptăţit la un moment dat. Noi ca echipă trebuie să facem un joc bun. Nu este important doar ceea ce fac eu. Joacă locul doi cu locul şase. Suntem acolo după 32 de etape şi nu suntem întâmplător. Au toate premisele pentru a trata foarte serios meciul cu noi”, a mai spus Marius Croitoru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA