20.6 C
Botoșani
duminică, 14 aprilie 2024

Steaua – FC Botoşani, duminică ora 20.30. Cristi Pustai: “Ne vom bate pentru orice minge şi pentru punctele puse în joc”

cristi pustai conferinta

FC Botoşani va întâlni duminică seară, începând cu ora 20.30, în deplasare, formaţia Steaua Bucureşti. Deşi nu trec printr-o perioadă foarte bună, botoşănenii speră să se întoarcă din capitală cu cel puţin un punct.

Tehnicianul Cristi Pustai a studiat jocul campioanei României şi deja a stabilit cum va aborda acest joc. Rămâne de văzut dacă elevii săi vor reuşi să pună în aplicare ceea ce le-a solicitat antrenorul.

„Oricând un meci cu Steaua reprezintă pentru celelalte echipe un meci important, un meci care pe lângă punctele puse în joc mai sunt şi orgoliile. Sunt convins că la Bucureşti ne vom bate pentru orice minge şi pentru punctele puse în joc. Şi Steaua trece printr-o perioadă grea şi din acest punct de vedere este important şi pentru ei. Să sperăm că va fi un spectacol fotbalistic. La Steaua, ca şi la toate echipele din România, dacă ai câteva meciuri mai slabe se vorbeşte de schimbare. Nu este prima dată când se întâmplă în ţară.

Cu Steaua trebuie să blocăm verticalizările în funcţie de ce echipă va alinia. În general trebuie să te închizi foarte bine când joci cu o asemenea echipă şi să ataci pe contratacat sau să faci un presing agresiv, dar nu o poţi face tot timpul jocului pentru că au jucători cu o valoare individuală şi care pot să producă un dezechilibru.

Să sperăm că în această deplasare vom arăta mai multă agresivitate, în sensul bun al cuvântului, înspre poarta adversă şi o posesie mai bună. Multe greşeli le-am făcut la meciul de campionat cu Viitorul neforţate de adversar, pe posesia noastră. Să sperăm că acest lucru nu se va mai întâmpla, avem sincope. Trebuie să eliminăm aceste fluctuaţii şi să fim o echipă mai hotărâtă pentru a lua punct sau puncte. Trec etapele şi ne trebuie puncte”, a declarat Cristi Pustai.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA