23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Steaua – FC Botoşani 5-3 LIVE. Meci nebun între două echipe dezorganizate

fc botosani - steaua 0-1 cabrera (36)

FC Botoşani încearcă să obţină primul punct în faţa formaţiei Steaua Bucureşti. Până în momentul de faţă, roş-albaştrii s-au impus în toate partidele indiferent că meciurile s-au jucat în Botoşani sau Bucureşti. În această seară, partida dintre Steaua şi FC Botoşani se dispută la Cluj, pe stadionul CFR şi asta deoarece Arena Naţională nu are avizul pompierilor pentru a găzdui astfel de manifestări.

Partida începe de la scorul de 1-0. În minutul 1, Breeveld scapă singur cu Iliev şi îl execută pe portarul botoşănean cu un şut plasat la colţul lung.

Defensiva botoşăneană este sub orice critică iar în minutul 6 Steaua putea majora scorul. Două minute mai târziu, contraatac 3 contra 1 al botoşănenilor dar Martinus Quenten greşeşte preluarea în marginea careului şi este blocat.

În mnutul 12, Breeveld marchează din nou dar golul este anulat pentru ofsaid. Un minutul mai târziu, Steaua are o nouă şansă de gol dar Iliev respinge cu piciorul.

Martinus Quenten îşi bate joc dintr-o lovitură de la marginea careului, lateral dreapta după care Tahar profită de o gafă incredibilă a lui Dimitrov dar şutează puţin pe lângă poartă, din interiorul careului.

În minutul 26, scorul devine 1-1. Plămadă a degajat o minge, Roman este scăpat din marcaj iar atacantul botoşănean îl execută pe Cojocaru.

Un minut mai târziu, Hadnagy a centrat de pe dreapta iar Martinus Quenten marchează cu capul din jumătatea careului. În minutul 28, scorul devine 2-2, Stanciu marcând cu capul de lângă Cordoş.

Scorul devine 3-2 în minutul 29. Tade îl execută pe Iliev după ce scapă singur pe partea stângă.

La pauză, Steaua era în avantaj pe tabela de marcaj şi nu părea a avea emoţii în ceea ce priveşte câştigarea partidei.

Repriza secundă nu a mai fost la fel de spectaculoasă precum prima. Steliştii nu au mai forţat iar botoşănenii nu au fost în stare să facă mare lucru pe faza ofensivă.

În minutul 55, scorul devine 3-3. Ivanovici a centrat de pe stânga iar Cabrera a marcat cu capul de lângă Toşca. Replica steliştilor vine în minutul 58 dar Chipciu şutează peste poartă.

FC Botoşani putea profita de o mare greşeală în defensiva roş-albaştrilor dar Matinus Quenten îşi bate joc de o şansă mare de gol.

În minutul 68 Steaua revine iar în avantaj. Tade reia cu capul, mingea se duce în bară după care ajunge la Râpă care a marcat cu şut plasat. Patru minute mai târziu, scorul devine 5-3. Stanciu scapă din marcajul lui Cordoş, şutează pe centrul porţii şi marchează cu contribuţia lui Iliev.

Steaua încearcă să-şi mărească golaverajul cu FC Botoşani dar Cipciu trimite peste poartă din lovitură liberă.

În minutul 89, FC Botoşani rămâne în zece oameni. Miron este eliminat pentru un fault la mijlocul terenului.

Final de partidă. FC Botoşani pierde cu 5-3 meciul cu Steaua iar jocul a arătat cu elevii Cristi Pustai nu au valoare pe care o aşteptau oficialii clubului în momentul în care au fost transferaţi.

…………….

Steaua: Cojocaru – Râpă, Varela, Toşca, Guilherme (75 Carp) – Filip, Breeveld – Chipciu, Stanciu, Tahar (81 Alcenat)  – Tade (86 Onţel)

FC Botoşani: Iliev – Dimitrov, Plămadă (35 Miron), Cordoş, Popovici – Bordeianu, Vaşvari, Cabrera (73 Batin), Martinus – D. Roman (46 Ivanovici), Hadnagy

Arbitri: Cătălin Popa (Piteşti) – Marius Marchidanu (Brăila), Vlad Bîrleanu (Bucureşti)

Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti), Valer Şulea (Braşov)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA