23.1 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Staţiunea Popăuţi şi Asociaţia Moldoovis vor participa la INDAGRA 2014

popautistatiune1

Staţiunea de Cercetare Popăuţi împreună cu Asociaţia Molddovis Botoşani va participa la a IX-a ediţie a târgului INDAGRA, eveniment care va avea loc în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, în capitală.

Târgul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei INDAGRA este cel mai mare si important eveniment agricol din Romania. Este organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Cea de-a XIX-a editie se va desfasura in perioada 29 octombrie – 2 noiembrie 2014, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, ocupand 8 pavilioane (C1, C2, C3, C4, C5, C6, D2, E2) si toate platformele exterioare.
„Am fost invitaţi la participăm la ediţia din acest an a târgului INDAGRA, cel mai important eveniment agricol care are loc în România. Staţiunea de Cercetare Popăuţi şi Asociaţia Moldoovis vor avea un stand de prezentare. Vom merge cu animale. Vom avea materiale de prezentare, inclusiv un filmuleţ. Încercăm să promovăm cât mai mult, la nivel naţional, Staţiunea de Cercetare Popăuţi”, a spus Ionică Nechifor, directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi.

La editia precedenta, INDAGRA a stabilit noi recorduri: 453 de companii expozante din 23 de tari, o suprafata expozitionala de 32.000 metri patrati, 60.0000 vizitatori, Pavilion National al Frantei, participari de grup din Grecia si Turcia. Gradul de internationalizare a fost de 36%.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA