12.4 C
Botoșani
vineri, 24 martie 2023

Complex sportiv cu stadion şi sală de sport, într-o comună din judeţul Botoşani – VIDEO

Pomarla, teren fotbal (sept 2015) (2)

Primarii din judeţul Botoşani au început să fie preocupaţi şi de investiţiile în infrastructura sportivă, pe lângă proiectele de apă-canalizare, de modernizare a drumurilor şi unităţilor de învăţământ. Într-o comună din judeţul Botoşani a fost realizat un stadion şi urmează a fi construită o sală de sport.

Comuna Pomîrla va avea în aproximativ doi ani un complex sportiv format dintr-un stadion de nivelul ligii a III-a la fotbal şi o sală de sport. Stadionul în valoare de aproximativ 10 miliarde de lei vechi din comuna Pomîrla este aproape finalizat. La ora actuală, mai sunt de efectuat lucrările necesare la gazon şi de mobilat vestiarele. În acelaşi timp, primarul Dumitru Chelariu spune că a făcut demersurile necesare pentru construcţia unei săli de sport în apropierea stadionului.

„Nu voi renunţa la ideea de a face un complex. Încă din anul 2010 am depus un proiect pentru o sală de sport, am avut şi ordin de finanţare. Programul a fost sistat dar între timp s-a deblocat. Am făcut deja câteva drumuri la Bucureşti pentru a completa acel dosar deoarece anumite studii nu mai au valabilitate. A fost o pălărie mare pentru comunitatea mea şi nu am vrut să periclitez celelate proiecte. Am terminat acel proiect tranfrontalier, împreună cu DSP Botoşani. Din acel puţ de adâncime am putut să asigur apa necesară vestiarelor şi sediului primăriei. Nu vor rămâne obiective fără viaţă”, a spus Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomîrla.


ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA