3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Sărbătoarea Floriilor vine cu TEMPERATURI DE IUNIE. Vezi PROGNOZA METEO pentru toată săptămâna

 

News Doar o săptămână ne mai desparte până la Florii. Dacă este să judecăm după cum a fost vremea săptămâna aceasta însă, puţine speranţe să vedem prea multe flori curând. Meteorologii ne dau veşti bune şi anunţă că vremea se încălzeşte şi iese soarele.

Vremea se încălzeşte la început de săptămână şi ploile se domolesc. La mijlocul săptămânii ajungem la valori de 24 de grade. Joi se răceşte cu 10 grade, dar de vineri, vremea reintra intr-un proces alert de incalzire pregatind un weekend frumos si cald, perfect pentru sarbatoarea Floriilor!

Luni, vremea schimba din noua foaia, de acesta data in sensul bun. Se incalzeste semnificativ in regiunile extracarpatice, astfel ca amiaza vine cu valori de 12 grade în Deltă pana la 20 de grade în vestul Olteniei. Norii nu se dau dusi din zonele nordice şi centrale, unde mai lasa cateva ploi slabe, in timp ce in restul teritoriului soarele preia controlul asupra cerului si numai izolat isi mai pot face aparitia cativa stropi de ploaie. Vântul adie simtitor pe la munte.

Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

231 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA