Săptămâna viitoare încep lucrările la bazinele de înot de la Cornişa FOTO

10
388

News Primarul Ovidiu Portariuc a efectuat astăzi o nouă vizită la Parcul de agrement Cornişa pentru a vedea stadiul lucrărilor. Reprezentanţii companiei Electroalfa, cea care a câştigat licitaţia pentru execuţie, au dat asigurări că lucrările sunt în grafic şi au promis că săptămâna viitoare se începe construcţia bazinelor de înot.

La ora actuală se lucrează la partea de drumuri precum şi la patinoarul artificial. Reprezentantul Electroalfa spune că până în Paşte se va finaliza structura de rezistenţă a patinoarului după care se va realiza acoperişul şi celelalte lucrări programate. De asemenea, s-a turnat fundaţia pentru terenurile de mini fotbal şi tenis şi s-au făcut structurile metalice pentru vestiare. Vor fi două terenuri de mini fotbal un se va putea juca inclusiv pe timpul iernii deoarece vor fi acoperite cu un balon presostatic. De asemenea, vor mai fi patru terenuri de tenis, două cu iarbă sintetică şi două cu tartan.

Cât priveşte bazinele de înot, până acum s-a lucrat la amenajarea terenului iar de săptămâna viitoare încep lucrările la piscina acoperită.

Ultimele obiective care vor intra în execuţie sunt râul pentru rafting şi amfiteatru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here