4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Spitalul Județean Mavromati angajează 14 medici

Conducerea Consiliului Județean a aprobat solicitarea managerului Spitalului Județean Mavromati de a scoate la concurs 14 posturi de medici. Este vorba de doi medici ATI, doi medici radiologi, doi medici UPU și câte un medic gastroenterolog, neurochirug, neonatolog și diabetolog. De asemenea, va mai fi angajat un medic la Secția de Boli Infecțioase și trei medici la Secția Săveni.

“Pentru 11 dintre posturi pentru medici scoase la concurs pot aplica medici tineri, specialiști sau primari cu drept de liberă practică, confirmați în specialitate sau rezidenți aflați în ultimul an de pregătire. Vrem să o revitalizăm Secția exterioară Săveni, pentru că ea deservește aproximativ un sfert din județ, mai exact orașul și comunele limitrofe din zona de nord-est a județului.

Avem nevoie de tineri capabili, de medici în diferite specializări pentru ca și la Botoșani pacienții să beneficieze de cele mai înalte standarde de tratare a afecțiunilor de care suferă. Consiliul Județean Botoșani va pune la dispoziția medicilor specialiști interesați locuințe ANL”, a precizat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA