Spațiu de joacă reabilitat în cartierul Rotunda FOTO

0
360

Lucrările de reabilitare a spațiului de joacă din cartierul Rotunda se apropie de finalizare iar în scurt timp copiii care locuiesc în această zonă îl vor putea folosi.

Potrivit constructorilor, spațiul de joacă de pe strada Constantin Gane va fi redeschis cel mai probabil în cursul săptămânii viitoare, după ce mobilierul va fi completat și va fi amenajată și suprafața de tartan.

“Îi vom invita pe cei mici, însoțiți de părinți sau bunici, să exploreze minunata lume a „Oceanului”. Se lucrează și la spațiul de joacă de pe Bulevardul George Enescu nr. 9. Și aici mai sunt de făcut completări ale mobilierului, apoi de amenajat stratul de tartan. Dar, după ce vor fi încheiate lucrările, copiii vor avea la dispoziție un „Speedpark”, cu complex de joacă trenuleț. Vom intra cu lucrări și pe spațiile de joacă de pe Aleea Scurtă nr. 2, ANL Cișmea, Calea Națională nr. 8, Scuar Piața Viilor sau Aleea Mihail Kogălniceanu nr. 5, unde vom aduce „povești” din Dumbrava Minunată, Medieval, Poienița Verde sau Cartea Junglei”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here