-0.5 C
Botoșani
duminică, 29 ianuarie 2023

Spargere la un liceu din judeţul Botoşani. Hoţul a furat bani şi un telefon mobil

Miercuri seară, în jurul orei 19.00, un individ de etnie romă a pătruns în Liceul Teoretic „Ştefan D. Luchian” Ştefăneşti de unde a sustras o sumă de bani şi un telefon mobil. Incidentul a fost anunţat atât la Poliţia oraşului Ştefăneşti cât şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Autorul a fost identificat repede de către anchetatori. Este vorba de un adolescent în vârstă de aproximativ 15 ani, fost elev al unităţii de învăţământ din Ştefăneşti şi care a rămas repetent de trei ori. Ştiind că sunt camere de supraveghere, acesta a forţat geamul de la cabinetul directorului, a pătruns în interior după care a distrus uşa unui dulap şi a furat o sumă de bani şi un telefon mobil. Potrivit angajaţilor unităţii de învăţamânt, în ultima perioadă, autorul furtului a fost văzut de mai multe ori în curtea liceului.

Poliţiştii au recuperate telefonul mobil şi o parte din banii sustraşi din cabinetul directorului. Nu este prima dată când Liceul Teoretic „Ştefan D. Luchian” Ştefăneşti călcat de hoţi. În 2015, s-a produs o altă spargere şi s-au sustras mai multe calculatoare.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA