20.6 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Sorescu: “Voi promova conceptul Bunăstare prin dezvoltare. Principala problemă este cea a infrastructurii”

sorescu

Gheorghe Sorescu va fi pe primul loc pe lista PNL-ului pentru Consiliul Judeţean Botoşani iar dacă această formaţiune va câştiga alegerile, el va fi preşedintele CJ Botoşani pentru următorii patru ani.

Sorescu deja şi-a început campania şi vine în faţa cetăţenilor judeţului cu un program electoral denumit: Bunăstare prin dezvoltare.

“Mulţumesc colegilor din partid pentru nominalizare. A fost o perioadă în care s-au făcut nişte evaluări. Partidul a apreciat calităţile manageriale, administrative şi politice. Voi promova foarte mult conceptul Bunăstare prin dezvoltare. Botoşaniul are nevoie de dezvoltare iar bunăstarea vine prin dezvoltare. Cred că am făcut dovada unei bune administrări şi gestionări a activităţii de acolo, am implementat proiectele europene. Avem o gândire de accesare a fondurilor europene. Principala problemă este cea a infrastructurii. Mă gândesc la infrastructura rutieră, chiar şi cea feroviară, la apă-canalizare, la infrastructură sanitară, la infrastructura socială, turistică. Gândim o colaborare regională. Este nevoie de o gândire a tuturor celor din zona Moldovei. La Consiliul Judeţean s-au întâmplat mai multe fapte şi mai puţine vorbe. Pot să fac şi eu vizite, să ies în fiecare zi şi să mă pozez, să vă invit şi pe dumneavoastră să vedeţi pe unde mă plimb eu. Echipa actuală a dat dovadă de bun management şi avem o gândire de maximizare a dezvoltării judeţului. Eu nu voi avea un adversar ci voi avea toţi locuitorii Botoşaniului alături de mine. Cetăţenii vor avea încredere în ceea ce am făcut şi în ceea ce le propun să facem”, a declarat Gheorghe Sorescu.

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani beneficiază de sprijinul multor liberali inclusiv a co-preşedintelui Cătălin Flutur. Acesta a declarat că Sorescu are şanse reale de a fi preşedintele Consiliului Judeţean şi în perioada 2016-2020.

“Sunt satisfăcut că putem veni cu un candidat cert, cu liderul, cu locomotiva pentru Consiliul Judeţean, în persoana domnului Sorescu Gheorghe. Sunt convins că experienţa dumnealui în domeniul profesional, administrativ şi politic, ne crează nouă premisele clare de a câştiga alegerile locale din 2016. Spun asta datorită efortului susţinut pe care îl fac colegii noştri din biroul judeţean şi din birourile politice locale pentru a identifica cele mai bune soluţii cu care să intrăm în această luptă electorală”, a precizat Cătălin Flutur, co-preşedinte PNL Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA