Sorescu dă vina pe șefii județului pentru că nu își poate vizita soacra: „E la limita de județ și îmi rup mașina”

0
905

Liberalul Gheorghe Sorescu a fost vreo patru ani la conducerea Consiliului Județean Botoșani, timp în care nu a realizat prea mari investiții pentru modernizarea drumurilor județele. Ajuns în opoziție, el și-a dat seama că drumurile județene sunt foarte proaste.

Sorescu dă vina pe actuala conducerea CJ Botoșani că nu poate ajunge la soacra lui deoarece drumurile județene sunt într-o stare jalnică.

„Nu mă mai duc la soacră-mea. Ea o să spună că nu vreau să o văd. E la limita de județ, în Andrieșeni, și îmi rup mașina. Ultima dată m-am dus prin Ștefănești dar nici pe acolo nu am avut mare succes. Vine sezonul rece, nu s-a întâmplat nimic. Rămânem cu aceleași drumuri proaste, inclusiv cel de la Prăjeni”, a afirmat Sorescu.

„Parcă suntem în evul mediu. Dacă ajungem să punem scânduri pe drumuri… Prin anii 1800, anumite străzi se pavau cu scânduri. Dacă asta este prosperitatea pe care o propune PSD-ul, atunci chiar nu mai avem de discutat. Drumurile cedează. Drumuri făcute în luna august, cedează. Vorbim de DJ 293 Dumeni – Havârna care a și cedat. Chiar și drumurile naționale… Am fost la sfârșitul săptămânii trecute spre Pașcani și am trecut pe drumul de la Tudora. S-au făcut niște frezări în asfalt dar au rămas gropile. Mă întreb de ce întâmplă acum. Nu mai vorbesc de drumul strategic”, a mai spus Gheorghe Sorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here