Şoptică renunţă la Consiliul Judeţean Botoşani. Primar PNL: „Doresc sa-i multumesc public pentru decizia importanta pe care a luat-o”

0
525

soptica21martie

Deputatul Costel Şoptică nu va mai fi prima opţiune a liberalilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani. Anunţul a fost făcut de către Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni, care a mai precizat că liberalii botoşăneni îl vor susţine pe Gheorghe Sorescu pentru cea mai importantă funcţie din judeţ.

“Doresc sa multumesc public D-lui Presedite PNL Costel Soptica pentru decizia importanta pe care a luat-o in sensul de a sprijini candidatura d-lui Sorescu Gheorghe pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetian Botosani .
Acum, toti primarii si presedintii organizatiilor locale PNL trebuie sa fie pregatiti de munca eficienta si de a argumenta calitatile pozitive prin rezultate!
Felicitam decizia presedintelui si faptul ca este capabil sa demonstreze ca are puterea necesara de a intelege si percepe vointa electoratului si nu vointa politica a unui grup restrans de politicieni !
E un exemplu de democratie autentica si nu un exemplu demn de Caragiale!”, a postat Cătălin Rotundu, pe pagina personală de facebook.