Şoptică este dezamăgit de modul cum s-au comportat dărăbănenii după donaţia făcută la spital. „Primarul nici măcar nu mi-a mulţumit”

0
558
Foto: Darabaneni.ro
Foto: Darabaneni.ro

Deputatul PNL Costel Şoptică a făcut în urmă cu câteva zile o donaţie la spitalul din Darabani. Este vorba de 11 paturi noi cu care va fi dotat acest spital. Gestul său nu a fost prea mult apreciat în oraşul Darabani care a devenit un fief PSD.

„Săptămâna trecută am făcut o donaţie la Spitalul Darabani, la acea secţie exterioară a Spitalului Judeţean Botoşani. Este o donaţie de 11 paturi moderne, cu telecomandă, pot fi foarte utilizate, saltele noi, cu protecţie. Le aveam dinaintea campaniei electorale dar nu am vrut să dau o conotaţie politică acestui gest. Am preferat să le duc după alegeri europarlamentare. În schimb, gestul meu a fost privit de către cei din Darabani ca fiind un gest al oamenilor în galben şi albastru. Am fost uşor dezamăgit. Mă aşteptam ca oamenii de acolo să fie mai mulţumiţi de aşa un gest. Primarul nici măcar nu mi-a mulţumit”, a spus deputatul Costel Şoptică.

„Mă aşteptam ca acel gest pe care l-am făcut pentru dărăbăneni să fie privit ca atare şi să nu aibă conotaţie politică. Puteam să-l fac în campanie. Am rămas surprins să constat că oamenii de acolo privisc strict politic lucrurile. Dacă mai face şi un liberal ceva bun în Darabani, trebuie trecut cu vederea şi minimalizat la maxim gestul respectiv. Dacă e de la PSD este extraordinar de bine, dacă e de la PNL trebuie dus în derizoriu”, a adăugat parlamentarul botoşănean.