26.6 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Şoferi în stare de ebrietate depistaţi de poliţişti

masinapolitierutiera

Ieri, în jurul orei 14.00, a fost depistat în trafic, pe DC 82 C, în comuna Suharău, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat  de 56 ani, din municipiul Botoşani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, în jurul orei 19.50, a fost depistat în trafic, pe DJ 297, în comuna Suliţa, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat de 29 ani, din localitatea Chiţoveni, judeţul Botoşani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Noaptea trecută, în jurul orei 01.20, a fost depistat în trafic, pe DN 29D, în comuna Stăuceni, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat de 39 ani, din comună. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor trei conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care la momentul prelevărilor mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA