2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Şofer cu permisul suspendat şi în stare de ebrietate, depistat de poliţişti

politist rutiera 7mai

La data de 26.03.2015, în jurul orei 18.30, a fost depistată în trafic,  pe D.J. 208 H, în satul Sarafinești, comuna Corni, județul Botoșani, autoutilitara condusă de L. C. de 34 ani, din municipiul Botoșani.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 02.03.2015.

Mai mult, întrucât emana halenă alcoolică, a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i s-a suspendat dreptul de a conduce şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA