-1.6 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Societatea Eltrans porneşte o campanie de promovare a transportului public  în rândul elevilor

Transportul public susține dezvoltarea cognitivă a copiilor, oferindu-le oportunități de interacțiune cu mediul înconjurător.

Dacă luăm în calcul doar faptul că distanţă de acasă până la staţia de autobuz şi apoi din staţie până la destinaţie trebuie făcută de regulă pe jos, este un plus pentru starea lor generală de sănătate.
Copiii care merg cu autobuzul sunt expuși la diverse interacțiuni – aceea de a saluta necunoscuți,  de a fi amabili, de a fi mai toleranţi cu cei din jurul lor, de a ceda sau a cere politicos un loc într-un autobuz aglomerat.
Beneficiile utilizării transportului public de către copii sunt incontestabile. Cu toate acestea mulţi dintre noi le ignorăm. Mediul în care trăim se va schimba puţin, dacă fiecare dintre noi alegem să facem o cât de mică schimbare şi să ne modificăm comportamentul. Dar, puţin câte puţin se face un întreg.
Actele necesare pentru eliberarea abonamentelor pentru elevi, sunt:

  • copie dupa carnetul de elev vizat pentru anul scolar în curs  sau adeverinţa de elev de la şcoală;
  • copie dupa buletin sau certificat de naştere;
  • o poză tip buletin;
  • 10 lei pentru eliberarea unui abonament valabil 1 an.

Abonamentele se pot elibera de la sediul ELTRANS S.A., situat în  Calea Naţionala nr. 2 sau de la casieria din Parcarea Subterană din zona Pieţei Centrale.

Conducerea ELTRANS S.A. Botoşani,

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA