0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

ȘOCANT. Macaleți a găsit soluția pentru drumurile proaste din județ: nisip și balast în gropi

În mare parte din județul Botoșani, drumurile județene sunt impracticabile iar șefii Consiliului Județean nu le dau nicio veste bună cetățenilor care în fiecare lună trebuie să-și repare mașinile. Soluția anunțată de președintele Consiliului Județean este una incredibilă.

Prezent la întâlnirea cu protestatarii din zona Răuseni, Hlipiceni, Sulița, Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani, le-a transmis oamenilor că se vor face reparații ușoare la drumuri. Reparații ușoare înseamnă umplerea gropilor cu nisip și balast, o soluție incredibilă pentru anul 2018 când în multe țări se fac autostrăzi suspendate. Macaleți susține că nu va plomba aceste drumuri deoarece ele vor fi modernizate cu bani europeni.

[AdSense-A]

„Facem reparații ușoare. Nu putem pune plombe acolo. Nu avem voie. Acolo e un program european pe care îl executăm. Eu mă bucur că suntem în stadiul ăsta cu drumul de la Răuseni. Sunt 106 kilometri unde nu poți să circuli. Am prins acest program european”, a afirmat Macaleți care le-a mai transmis oamenilor că anul acesta CJ-ul are foarte mulți bani pentru drumuri.

„Anul ăsta am primit mai mulți bani ca niciodată și putem turna covoare asfaltice pe 40 de kilometri. Dacă tronsonul Răuseni nu era în programul european, în mod sigur puteam turna covor asfaltic”, a mai afirmat președintele Consiliului Județean.

[AdSense-A]

Oamenii reclamă că de la Răuseni și până în Botoșani fac aproape două ore deși sunt doar 54 de kilometri. Mai mult, ei susțin că la ieșirea de pe acest drum plin de gropi, sunt așteptați de reprezentanții RAR, în zona Pădureni, Rediu. „În momentul în care noi ajungem, ne verifică mașinile din punct de vedere tehnic. Nu le e rușine?”, a afirmat unul dintre protestatari.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA