3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Soarta lui Florin Ţurcanu va fi decisă în viitoarea şedinţă a PNL. Alina Gorghiu: „Domnul Ţurcanu nu a fost prezent aici, la Iaşi”

florin turcanu920

Alina Gorghiu a afirmat, într-o conferinţă de presă, că în cadrul şedinţei BPN, de vineri seară, de la Iaşi, s-a luat act de încetarea calităţii de membru pentru Tudor Chiuariu, decizia fiind luată în unanimitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„A fost o discuţie deloc plăcută, chiar dacă decizia a întrunit majoritatea de voturi în BPN. Nu ne face plăcere situaţia în care se află Tudor Chiuariu. În acelaşi timp, cu toţii din BPN înţelegem un lucru, şi anume că dacă vrem să ne reformăm trebuie să nu mai mergem cu discurs dublu, adică să facem reformă, dar în realitate nu se întâmple nimic”, a precizat Gorghiu.
Ea a spus că „pas cu pas” reforma în PNL se va face şi că acest lucru se va vedea.
„Este o primă şedinţă, am analizat acest caz şi veţi vedea că, în cel mai scurt timp, PNL nu va mai avea probleme din acest punct de vedere. Nu vor mai fi persoane care să afecteze imaginea PNL, dar este un proces pentru care cer electoratului răbdare. Nu se poate întâmpla peste noapte o reformă în niciun partid. Cred că cel mai mare potenţial de reformă există în PNL şi veţi vedea că se vor întâmpla lucruri, va exista deschidere a acestui partid către elite”, a declarat preşedintele Alina Gorghiu.
Întrebată despre situaţia preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) şi al PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare, Gorghiu a răspuns: „Domnul Ţurcanu nu a fost prezent aici, la Iaşi, cazul său va intra în discuţia BPN într-o şedinţă viitoare”.
Citeşte mai mult pe Mediafax

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA