23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Sindicaliștii din sănătate pulsează pentru doleanțele angajaților din sistem. Vor tichete de masă și salarii mărite

spitalpacientiupu

Liderii Sindicatului Sanits au inaintat o adresa managerului Spitalului Judetean de Urgenta si Comitetului Director prin care solicita o intrunire in regim de urgenta pentru rezolvarea problemelor celor peste 2.000 de salariati din sistemul sanitar botosanean.

Printre revendicarile personalului se numara acordarea tichetelor de masa,care nu au mai ajuns in mainile angajatilor din luna februarie 2014, promovarea asistentilor medicali care au obtinut gradul principal in sesiunea noiembrie-decembrie 2013, scoaterea de urgenta la concurs a posturilor pentru personal auxiliar pe toate sectiile si plata cursurilor de igienta pentru personalul auxiliar.

‘In situatia nesolutionarii convenabile a solicitatilor noastre ne rezervam dreptul, ca dupa parcurgerea in mod accelerat a procedurilor legale sa incepem actiuni de protest dupa un grafic pe care vi-l vom prezenta”, a spus Octavian Dumitru, lider Sanitas.

De altfel, sindicalistii vor sa ceara sprijin si sefilor de la Consiliul Judetean in acest rezolvarea acestor probleme din sistem.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA