-4.4 C
Botoșani
duminică, 5 februarie 2023

Simpozion, acțiuni culturale, discotecă în aer liber și spectacol cu Alex Velea și Plăieșii la Zilele orașul Flămânzi

Primăria și Consiliul Local Flămânzi organizează la sfârșitul acestei săptămâni zilele orașului, un eveniment la care sunt așteptați mii de oameni în cele două zile.

Manifestările vor debuta sâmbătă la ora 16.00 cu un simpozion care se va organiza la Casa de Cultură din Flămânzi. Anul acesta, în centrul atenției vor fi educatorii, învățătorii și profesorii care au lucrat și care încă lucrează la școlile acestui oraș.

„Respectăm tradiția și an de an organizăm Zilele orașului Flămânzi. Pe 17 august avem simpozionul: Flămânzi, scânteie de piatră și simțire românească. Anul acesta aducem în atenție, meritele dascălilor din localitatea noastră care au contribuit în mod decisiv la formarea noastră. Vor fi profesorii care lucrează în comunitatea noastră, profesori pensionari, vor veni oameni crescuți la Flămânzi și care au ajuns specialiști în diverse domenii”, ne-a spus Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi.

După simpozion, manifestările vor continua la stadionul din Flămânzi. Sâmbătă va fi discotecă în aer liber iar duminică un spectacol maraton care va începe la 15.00 și se va încheia la miezul nopții.

„Sâmbătă seară va fi o discotecă în aer liber pe stadionul din localitate. Duminică vom avea un program artistic, începând cu ora 15.00 Printre artiștii care vor veni se numără Plăieștii din Republica Moldova, Alex Velea, Vasile Muraru, ansamblul Trei Generații. Va fi un spectacol diversificat, pentru toate categoriile. Programul artistic se va încheia la miezul nopții cu un foc de artificii”, a mai spus Dan Oloeriu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA