20.5 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

Siameza Gherghina a fost condusă pe ultimul drum FOTO

inmormantare Gerghina (7)

Lina si Gherghina, primele siameze din  Romania care au supravietuit operatiei de  separare, s-au despartit astazi pentru totdeauna. Alaturi de familia indurerata, zeci de oameni au participat la slujba de inmormantare a Gherghinei Boaru, tanara de 31 de ani care s-a stins in urma unei boli incurabile.

 

Slujba a inceput la ora 11:00 la Biserica Penticostala din orasul Bucecea si a tinut aproape doua ore. Convoiul a mers apoi catre cimitir, locul in care isi va dormi somnul de veci, una din siameze.

La inceputul anului, Gherghina nu dadea  semne ca ar avea vreo suferinta.A plecat in Italia, la sfarsitul lui februarie, ca  sa lucreze ca ingrijitoare intr-un spital de pediatrie.Dupa 2 zile de munca, un medic italian a observat  ca Gherghina are probleme de sanatate si  a trimis-o la analize. Asa a aflat ca sufera de  ciroza si avea si cancer hepatic. Starea  Gherghinei s-a agravat si la finalul lunii mai s-a  intors in tara. A simtit ca zilele ii sunt numarate. Si asa a fost. Gherghina Boaru ar fi implinit 32 de ani pe 29 iulie.

inmormantare Gerghina (1)

inmormantare Gerghina (6) inmormantare Gerghina (3) inmormantare Gerghina (4)

 

inmormantare Gerghina (5)

inmormantare Gerghina (8)

inmormantare Gerghina (10)

inmormantare Gerghina (15) inmormantare Gerghina (14) inmormantare Gerghina (13) inmormantare Gerghina (11)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA