2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Show sexy, concurs de mister şi ploaie la a VIII-a ediţie a festivalului Floare Albestră GALERIE FOTO-VIDEO

floarealbastra21

Primăria comunei Mihai Eminescu organizează în acest week-end a VIII-a ediţie a Festivalului Floare Albastră. Prima zi a fost dedicată tinerilor iar pe scena amfiteatrului de la Memorialul Mihai Eminescu au urcat Like Chocolate şi Heaven.


Ediţia din acest an a Festivalului Floare Albastră a debutat cu stângul. În jurul orei 18.00 a început ploaia iar organizatorii îşi făceau probleme că va fi o seară compromisă. Aceştia au amânat cât au putut începutul spectacolului, în speranţa că se va opri ploaia iar numărul spectatorilor va creşte considerabil.
Concurs de miss anulat
Organizatorii aveau în plan ca în deschiderea festivalului să aibă loc un concurs de miss şi unul de mister. Planurile au fost date peste cap deoarece fetele din comuna Mihai Eminescu nu au dorit să participe. Doar trei fete s-au înscris la concurs iar organizatorii au decis să împartă în mod egal premiile. Ceva mai curajoşi s-au dovedit băieţii. Cinci tineri din comună, cu vârsta cuprinsă între 16 şi 24 de ani, s-au înscris la concursul de mister. După ce s-au prezentat, cei cinci au fost supuşi unei probe mai puţin obişnuitepentru un astfel de concurs. Organizatorii au adus pe scenă nişte scânduri, un ciocan, un fierestrău şi nişte cuie iar tinerii au trebuit să realizeze o bancă. Aceştia şi-au chemat inclusiv ajutoare din public şi până la urmă au trecut proba. Aurmat o probă şi mai dificilă. Au primit câte patru cuvinte şi trebuiau să facă o declaraţie de dragoste. Cei cinci nu s-au dovedit foarte inspiraţi dar cel puţin i-au făcut să râdă pe cei din public.
Show sexy marca Like Chocolate
După concursul de mister, pe scenă a urcat Like Chocolate. Patru fete sexy care au fost extrem de apreciate de locuitorii comunei Mihai Eminescu. Cele patru, trei dansatoare şi o tânără cu microfonul au prestat aproape o oră pe scenă după care au lăsat locul trupei Heaven.
Ziua de duminică este dedicate persoanelor de vârsta a doua şi a treia. Vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie după care va urma un spectacol de muzică populară.
„Singurul lucru nepotrivit a fost vremea dar până la urmă s-a răzbunat. A trecut ploaia, tribuna s-a umplut. Ca de fiecare dată, tineretul din comună vine la spectacolele pe care le organizăm. În această seară au avut formaţiile Like Chocolate şi Heaven. Am mai avut concursul de mister. Concursul de miss nu s-a mai ţinut dar le voi premia pe cele trei concurente care s-au înscrie. Premiile constau în bani şi cadouri. Ediţia din acest an a fost organizată în mare parte din sponsorizări dar am avut şi o sumă alocată de la bugetul local”, ne-a spus Aneta Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu.
De organizarea festivalului s-a ocupat şi deputatul Verginel Gireadă, fostul primar al comunei Mihai Eminescu. Acesta are în plan ca anul viitor să organizeze un festivel de o mai mare amploare. „Ploaia ne-a stricat puţin calculele dar până la urmă ploaia aduce bogăţie. Tineretul a venit într-un număr mare şi a ieşit o seară minunată. Pentru anul viitor, încercăm sămutăm locaţia şi să facem un festival mult mai mare. Va fi mutat lângă pădure, unde făcea Păunescu spectacolele. Va fi un festival de două-trei zile în care vom aduce cele mai bune formaţii. Vrem să concurăm cu municipiul şi judeţul Booşani”, a spus deputatul Verginel Gireadă.

floarealbastra

floarealbastra1

floarealbastra2

floarealbastra3

floarealbastra4

floarealbastra5

floarealbastra6

floarealbastra7

floarealbastra8

floarealbastra9

floarealbastra10

floarealbastra11

floarealbastra12

floarealbastra13

floarealbastra14

floarealbastra15

floarealbastra16

floarealbastra17

floarealbastra18

floarealbastra19

floarealbastra20

floarealbastra21

floarealbastra22

floarealbastra23

floarealbastra24

floarealbastra25

floarealbastra26

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

226 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA