18.4 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Serviciul de Evidență a Persoanelor la Uvertura Mall

mall29martie8

Serviciul de Evidență a Persoanelor din incinta Uvertura Mall vine în sprijinul botoșănenilor cu un nou aparat electronic care eliberează bonuri de ordine.

Începând de astăzi, 02 iunie, bonurile de ordine pentru Serviciul de Evidență a Persoanelor se pot obține între orele 8:30-10:00 de la parterul centrului comercial (în față la Carrefour)  iar după începerea programului, din incinta biroului de la etajul trei (langa Cine Grand).Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri, între orele 10.00-16.30. În zilele de miercuri, se va lucra într-un program prelungit, respectiv în intervalul orar 10.00-18.30.

Documente necesare pentru eliberarea cărții de identitate:

CEREREA pentru eliberarea actului de identitate, de la ghișeu;

Actele de stare civilă în  funcție de statutul civil:

– Certificat de naștere – pentru persoana necăsătorită;

– Certificat de naștere și căsătorie – pentru persoană căsătorită;

– Certificat de naștere și actul de divorț (hotărâre de divorț definitivă și irevocabilă, certificat de divorț) – pentru persoana divorțată;

– Certificat de naștere, certificat de căsătorie și certificatul de deces al soțului decedat – pentru persoana văduvă;

– Certificat de naștere, certificat de căsătorie al părinților sau actul de divorț (după caz) – pentru minorii cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani;

Certificat de naștere al copiilor minori cu vârsta cuprinsă între 0-14 ani (dacă este cazul);

Chitanțele de 7 lei și 5 lei (taxe și impozite);

Actul de identitate – și cartea de alegător (după caz);

Dovada adresei de domiciliu.

Dacă solicitantul nu este titularul spaţiului de locuit este necesară prezenţa acestuia care va prezenta actul de proprietate.

Dacă titularul spațiului de locuit nu se poate prezenta la serviciul public comunitar de evidenţă a persoanelor, declaraţia de primire în spaţiu poate fi consemnată la notarul public, la misiunea diplomatică sau oficiul consular al României din străinătate sau în prezenţa poliţistului de la postul de poliţie-pentru mediul rural.

Toate actele se prezintă în original și copie xerox.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA