27.6 C
Botoșani
joi, 1 iunie 2023

Sepsi OSK – FC Botoșani 7-0. PREDAȚI ECHIPAMENTUL!

FC Botoșani continuă seria evoluțiilor catastrofale și a ajuns la patru înfrângeri și un rezultat de egalitate în ultimele cinci etape. Cu jucători precum Sno, Dragu, Perianu, Shahaf, Mussis, Ticoveanu, Sylla, Camara, Ivanov și alții care nu au jucat în această seară, FC Botoșani nu poate fi decât una dintre echipele care se vor lupta pentru evitarea retrogradării.

Începutul jocului a fost modest, fără ocazii la cele două porți și cu un ritm de meci amical. În minutul 16, Andrei Dragu îl faultează în careu pe Golofca iar arbitrul Iulian Călin dictează penalty. Rondon execută slab, Pap prinde iar scorul rămâne 0-0. Dican șutează dar Niczuly respinge în corner după care Ion Gheorghe trimite mingea puțin pe lângă poarta lui Pap. În minutul 24, argentinianul Mussis pierde mingea în apropierea careului iar Rondon îl învinge pe Pap. FC Botoșani nu are reacție și pare o echipă care s-a obișnuit deja cu înfrângerile. Golofca își trece în cont o șansă de gol după care, în prelungirile primei reprize, Rondon a marcat pentru 2-0.

La pauză, Mihai Teja face patru schimbări și îi trimite pe teren pe Tîrcoveanu, Ivanov, M. Roman și M. Roman 2. Speranțele lui Teja și ale suporterilor botoșăneni s-au năruit în minutul 48 când Sno a primit direct cartonaș roșu.

În minutul 64, arbitrul Iulian Călin dictează din nou penalty pentru Sepsi. Ion Gheorghe execută, Pap respinge în bară dar mingea ajunge tot la Ion Gheorghe care marchează pentru 3-0. Scorul devine 4-0 în minutul 71 când a marcat Cătălin Golofca. Patru minute mai târziu marchează și Achahbar, la prima atingere a mingii. În minutul 83, Tudorie a marcat pentru 6-0 după care același Tudorie a stabilit scorul final: Sepsi – FC Botoșani 7-0.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA