0.1 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Sepsi – FC Botoșani 0-1. DUGANDZIC duce Botoșaniul în play-off

FC Botoșani învinge la Sf. Gheorghe și se califică în premieră, în play-off. Golul decisiv a fost marcat atacantul croat Marko Dugandzic, cel care a înscris și în meciurile cu Chindia și Hermannstadt.

FC Botoșani începe bine partida, Dugandzic și Papa au șansa de a deschide scorul dar de fiecare dată s-a opus Niczuly. Miron marchează cu umărul în minutul 8 dar golul este anulat pentru ofsaid. Gazdele echilibrează jocului, Vașvari șutează din marginea careului dar mingea trece mult peste poartă. Sepsi a avut posesia dar fără ocazii la poarta lui Hankic în timp ce FC Botoșani a preferat un joc de așteptare. În minutul 33, Vașvari execută bine o lovitură liberă dar Hankic respinge. Cu patru minute înainte de pauză, Croitoru îl scoate pe Șeroni și îl trimite pe teren pe Andrei Patache.

La pauză, Marius Croitoru face a doua schimbare. A ieșit Câmpanu și a intrat Ashkovski. Gazdele au inițiativa și în debutul reprizei secunde, Csiszer șutează de la 20 de metri dar Hankic respinge în corner. FC Botoșani încearcă să revină în ofensivă deoarece are nevoie de trei puncte pentru a-și asigura prezența în play-off.

În minutul 59, Țigănașu centrează foarte bine, Dugandzic preia și îl învinge pe portarul celor de la Sepsi. Gazdele încearcă să revină în joc dar FC Botoșani se apără foarte bine. Partida se încheie cu victoria echipei antrenate de Marius Croitoru care va juca în premieră, în play-off-ul Ligii 1.

Sepsi: Niczuly – Csiszer, Bouhenna, Tincu, Fl. Ștefan – Vașvari – Andrezly, I. Fulop, Achahbar, Ștefănescu – Safranko
Rezerve: Fejer, Celea, Velev, Karanovic, L. Fulop, Carnat, Dumiter
Antrenor: Leo Grozavu

Botoșani: Hankic – Haruț, Miron, Șeroni, Țigănașu – Papa, Rodriguez – Cîmpanu, Ebenhofer, Ofosu – Dugandzic
Rezerve: Pap, Patache, Holzmann, Florescu, Keyta, Ashkovki, Cascini
Antrenor: Marius Croitoru

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA