17.4 C
Botoșani
marți, 21 martie 2023

Senatorul Şoptică şi-a anunţat candidatura la şefia PNL Botoşani, în prezenţa mai multor primari: „În trecut au fost politicieni care şi-au umărit propriile interese” FOTO

pnl botosani conferinta de presa (16)

Senatorul Costel Şoptică este primul membru PNL care şi-a anunţat oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene. La conferinţa de presă, el a dorit să facă o demonstraţie de forţă iar sala de şedinţă din sediul partidului a devenit neîncăpătoare.

Printre cei care au venit să-şi arate susţinerea pentru Costel Şoptică, s-au numărat Viorel Iliuţă (preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Botoşani), foştii parlamentari Viorel Grigoraş, Cristian Roman şi Verginel Gireadă, plus Gheorghe Sorescu (fost preşedinte al Consiliului Judeţean) sau Mirela Saucă (preşedintele Organizaţiei de Femei). De asemenea, Şoptică mizează pe sprijinul mai multor primari printre care cei din Flămânzi, Darabani, Suliţa, Albeşti, Păltiniş, Mihai Eminescu, Ibăneşti, Ştiubieni sau Rădăuţi Prut.

„Am spus că atunci când voi avea în spate o echipă care mă susţine, îmi voi anunţa candidatura la preşedinţia PNL Botoşani. Acest lucru a venit astăzi. Am plecat de la ideea de unitate. Am încercat să coagulez în această echipă tot ce am crezut că are mai bun, ca resursă umană, PNL Botoşani. Nu au putut fi prezenţi toţi. Nu vorbesc de un demers în care un singur om să preia puterea. Vreau să terminăm cu foşti şi foşti. Îmi doresc ca sâmbăta viitoare să punem punct definitiv acestei chestiuni. Dezavuez ideea unui algoritm în care să apară nu ştiu ce parităţi. Ne propunem să micşorăm acest decalaj între dreapta şi stânga. În urma alegerilor generale, noi am avut de suferit. Avem doar doi parlamentari iar ceilalţi au şapte. Ştim că în trecut au fost politicieni care şi-au umărit propriile interese, acest lucru a dăunat partidului. Politicienii trebuie să fie în slujba cetăţenilor. Adevărata provocare este recâştigarea electoratului de dreapta. Din păcate, i-am cam pierdut încrederea, atât din pricina noastră de la nivel local dar şi datorită politicilor de la nivel naţional. (…) Noi avem ca şi obiective, eliminarea a tot ce înseamnă profitori politici de pe toate palierele. Vrem o justiţie şi o dreptate socială pentru toţi. Dacă vom merge cu această echipă, pe competenţă şi meritrocraţie… Eu cred şi în politica bunului simţ şi nu doar în politica pumnului în masă”, a declarat Costel Şoptică.

pnl botosani conferinta de presa (21) pnl botosani conferinta de presa (20) pnl botosani conferinta de presa (19) pnl botosani conferinta de presa (18) pnl botosani conferinta de presa (17) pnl botosani conferinta de presa (16) pnl botosani conferinta de presa (15) pnl botosani conferinta de presa (14) pnl botosani conferinta de presa (13) pnl botosani conferinta de presa (12) pnl botosani conferinta de presa (11) pnl botosani conferinta de presa (10) pnl botosani conferinta de presa (9) pnl botosani conferinta de presa (8) pnl botosani conferinta de presa (7) pnl botosani conferinta de presa (6) pnl botosani conferinta de presa (4) pnl botosani conferinta de presa (2) pnl botosani conferinta de presa (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA