-0.1 C
Botoșani
duminică, 4 decembrie 2022

Senatorul Doina Federovici: Vacanţa parlamentară înseamnă activitate în teritoriu

News Pentru unii dintre parlamentari luna ianuarie reprezintă, poate, o lună de vacanţă. Acest lucru nu este valabil şi pentru senatorul PSD Doina Federovici, pentru care această perioadă înseamnă activitate în teritoriu. Pe parcursul întregii luni, în fiecare zi de luni, marţi şi miercuri, doamna senator va fi prezentă la cabinetul parlamentar din incinta prefecturii Botoşani sau la sediul Partidului Social Democrat pentru a acorda audienţe, pentru a prelua problemele cu care se confruntă locuitorii judeţului, dar şi pentru a pregăti sesiunea parlamentară care începe la 1 februarie.

Pentru a fi mai aproape de toţi cetăţenii din cadrul colegiului pe care îl reprezintă în Parlamentul României, de joi până duminică, pe întreaga durată a lunii ianuarie, Doina Federovici va fi prezentă în teritoriu, alături de autorităţile publice locale, pentru a discuta despre actualele şi viitoarele proiecte de dezvoltare ale comunităţilor pe care aceştia le conduc şi pentru a găsi împreună cele mai bune soluţii pentru desfăşurarea activităţilor în condiţii optime.

„În calitate de parlamentar, încerc să fac tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a-mi îndeplini îndatoririle care decurg din acest mandat, punându-mă în slujba comunităţilor şi a oamenilor care mi-au acordat încredere. Doar prin dialog constructiv şi faţă în faţă cu problemele reale poţi contribui la dezvoltarea durabilă a comunităţii. De aceea, îi invit pe toţi cei care au să-mi transmită doleanţele domniilor lor să urmărească în perioadă următoare programul meu pentru a mi le putea transmite personal”, a declarat senatorul Doina Federovici.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

116 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA