8.7 C
Botoșani
joi, 8 decembrie 2022

Senatorul Doina Federovici a oferit rechizite şcolare copiilor din Răuseni

Doina Federovici - copii Rauseni (1)

Începerea anului școlar aduce multă bucurie dar şi mai multe cheltuieli. În urma vizitelor săptămânale pe care le efectuează în cadrul colegiului Dorohoi-Flămânzi, senatorul Doina Federovici a ţinut să aducă un sprijin mai multor familii nevoiașe, mai ales din cauza situației materiale extrem de precare.

Parlamentarul botoşănean a pregătit un număr semnificativ de pachete care conțin rechizite și cele necesare începerii în bune condiții a anului școlar și le-a oferit copiilor ce au nevoie de sprijin în această perioadă.

Pentru buna desfășurare a acestei acțiuni, senatorul a colaborat cu doamnele responsabile de colegiul 1 Flămânzi din OFSD și președintele organizației locale PSD din comuna Răuseni şi astfel a putut să identifice gospodăriile în care sunt binevenite aceste mici ajutoare.

„Parlamentarii, alături de toţi ceilalţi oameni politici, pot face gesturi umanitare în orice zi a anului. Cu atât mai mult în această perioadă în care un astfel de sprijin este mai mult decât bine venit. Am vrut să găsesc un mod mai util de a ura acestor copii un nou an școlar plin de realizări. Mă bucur pentru fiecare familie ajutată şi pentru fiecare copil pe care-l fac să zâmbească”, a declarat senatorul PSD Doina Federovici.

Doina Federovici - copii Rauseni (6) Doina Federovici - copii Rauseni (5) Doina Federovici - copii Rauseni (4) Doina Federovici - copii Rauseni (3) Doina Federovici - copii Rauseni (2)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA