20.6 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Senatorul Cristian Achiței cere urgentarea demersurilor pentru modernizarea celor 2,5 km de la jumătatea drumului DN 29D Botoșani-Ștefănești

Senatorul liberal Cristian Achiței a făcut o interpelare adresată ministrului Transporturilor și Infrastructurii și solicită urgentarea demersurilor pentru modernizarea celor 2,5 km de la jumătatea drumului DN 29D Botoșani-Ștefănești.

“Am constatat că mai există unele voci, adesea răuvoitoare, care consideră că proiectele investiționale importante pentru județul nostru se întâmplă de la sine și că nu este nevoie de sprijinul și de implicarea nimănui pentru ca ele să devină, ca prin minune, realitate.

Din nefericire, lucrurile nu stau niciodată așa și întotdeauna este nevoie de impulsionarea perseverentă, continuă a fiecărui proiect în parte pentru ca factorii de decizie guvernamentală (și nu numai) să facă la timp și corect pașii necesari implementării unei investiții.

După ce am avut satisfacția de a-mi vedea încununate de succes eforturile depuse pentru modernizarea Drumului Național DN 29D Botoșani-Ștefănești, continui să îmi respect promisiunile făcute botoșănenilor în privința aducerii la același standard de calitate și a segmentului de 2,5 km din zona Dealu Mare.

În vederea urgentării demersurilor pentru realizarea acestui proiect i-am adresat astăzi o nouă interpelare ministrului de resort.

Am convingerea că, așa cum s-a întâmplat și în trecut, acest demers va contribui la parcurgerea mai rapidă a etapelor proiectului”, a precizat senatorul Cristian Achiței.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA