-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Secţia de Pediatrie a rămas fără laborator de analize medicale

spital pediatrie

Laboratorul de analize medicale de la pediatrie a transformat in punct de recoltare. Aceasta unitate nu se mai afla in contract cu Casa de Sanatate.

In laboratorul de la fostul spital de copii  se va face doar recoltarea probelor, urmand ca acestea sa fie prelucrate intr-un alt  laborator al spitalului, mai exact in cel de la sectia de obstetrica si ginecologie.
Vestea buna este ca, in sfarsit,  laboratorul din incinta Spitalului Judetean a  intrat in contract cu casa, iar botosanenii vor  beneficia de analize gratuite daca vin cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

„Am intrat in contract cu laboratorul Spitalului Judetean care este acreditat Renar, dar si cu laboratorul de la sectia de obstetrica si ginecologie”, a spus Mihaela Miler, director medical  Spitalul Judetean de Urgenta.

In incinta laboratorului de la Mavromati  functioneaza trei compartimente:  biochimie, imunologie si hetamologie. O echipa de  specialisti lucreaza cu aparatura performanta,  care poate furniza si sute de teste pe ora.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA