17.3 C
Botoșani
marți, 27 septembrie 2022

Secretar general PNL Botoșani: “USR mai există în județul Botoșani?”

USR-PLUS a decis să nu îl mai susțină pe premierul Florin Cîțu și depune o moțiune împotriva guvernului condus de acesta. Liberalii botoșăneni sunt convinși să PNL va rămâne la guvernare și fără sprijinul celor de la USR-PLUS.

“Îmi doresc ca PNL să rămână la guvernare pentru că doar PNL poate dezvolta România. Vrem să dezvoltăm mediul de afaceri, antreprenoriatul. Nu e suficient să dau salarii, pensii și ajutoare sociale. Eu prefer să mă implic și să creez locuri de muncă, să aduc bani în comunitate, dezvolt ceva. Odată ce am creat locuri de muncă, am creat venituri pentru cetățeni. Avem acest program Anghel Saligny de vor beneficia toți primarii”, a precizat Ionică Nechifor, secretar general PNL Botoșani.

“USR mai există în județul Botoșani? Avem un deputat USR care face parte din comisia pentru agricultură și nu l-am auzit o dată să vorbească despre agricultură. Oamenii ăștia nu știu dacă au o viziune. S-au trezit la guvernare și în loc să pună umărul… Cei de la USR nu văd decât interesul personal”, a adăugat Nechifor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA