16.7 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Sebastian Mailat, gol și pasă de gol la revenirea în fața propriilor suporteri: ” Mi-am dat seama cât de important este fotbalul pentru mine”

Sebastian Mailat, golgheterul FC Botoșani de sezonul trecut, a revenit în fața propriilor suporteri după zece luni de pauză din cauza unei accidentări grave.

Și nu oricum, ci cu un gol și o pasă de gol în victoria celor de la FC Botoșani împotriva FCU Craiova, scor 4-1. Extrem de fericit, acesta a spus la flash interviul de după meci că fotbalul i-a lipsit foarte mult în toată această perioadă. „Un meci dificll, ne așteptam la o asemenea partidă, întâlneam o echipă foarte bună. Oarecum un meci decisiv pentru noi, trei puncte importante și sper să o ținem tot așa. Nu am foarte multe cuvinte de spus, intru în fața suporterilor care știu că mă apreciază, întru după zece luni și marchez un gol foarte important și luăm toate cele trei puncte. Nu există perioadă mai dificilă ( nr. accidentarea gravă la genunchi). Mi-am dat seama cât de important este fotbalul pentru mine. Cu siguranță sperăm la salvarea de la retrogradare, nimeni nu ne dădea sau nu ne dau în continuare șanse, dar noi suntem o echipă puternică. Intrăm puțin timorați datorită presiunii și probabil din această cauză începem mai slab.” a spus Sebastian Mailat.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA